قیمت سمعک

قیمت سمعک

قیمت سمعک را در این مطلب مورد بررسی قرار می دهیم. با انواع سمعک می توانید در سایت آشنا شوید. هر کدام از انواع سمعک دارای قیمت های متفاوتی می باشند که در ادامه در ارتباط با قیمت انواع سمک صحبت شده است.

قیمت انواع سمعک به عوامل مختلفی بستگی دارد این عوامل طیفی از ظاهر سمعک تا تکنولوژی و خدمات پس از فروش سمعک ها را در بر میگیرد.

 

تاثیر ظاهر سمعک بر قیمت سمعک

برخی سمعک های داخل گوشی که به سمعک های IIC معروف هستند به خاطر ظرافت بالایی که دارد و کاملا در عمق مجرای گوش قرار میگیرند قیمت بالاتری نسبت به دیگر سمعک های داخل گوشی دارند.

در رده سمعک های پشت گوشی گروه سمعک های RIC (رسیور در گوش) قیمت بالاتری نسبت دیگر هم رده های خود دارند که به دلیل ظرافت این نوع سمعک ها از لحاظ ظاهری می باشد.

قیمت سمعک
قیمت سمعک

قیمت تکنولوژِی های مختلف سمعک

سمعک ها از نظر تکنولوژی به پنج دسته کلی تقسیم بندی می شود که شامل سمعک های آنالوگ، نیمه دیجیتال، دیجیتال، هوشمند، هوشمند وایرلس می باشد در این دسته بندی سمعک های هوشمند وایرلس گران ترین سمعک ها هستند و سمعک های آنالوگ جز ارزان ترین رده سمعک ها طبقه بندی می شوند.

علت گران تر بودن سمعک های هوشمند وایرلس ویژگی های خاصی است که به دیگر طبقه ها برتری دارد یک از این ویژگی ها قابلیت ارتباط دو سمعک با همدیگر بدون دخالت سیم است که در کاربرانی که به صورت دوگوشی از سمعک ها استفاده میکنند بسیار مفید می باشد هرچه طبقه بندی سمعک از لحاظ تکنولوژی بالاتر می رود تعداد باند و کانال آن برای پردازش صدا بیشتر شده در نتیجه وضوح صدای آن بیشتر می شود در واقع تعداد باند و کانال سمعک برای پردازش صدا عامل تکنولوژی دیگری است که در قیمت آن تاثیر دارد.

ویژگی دیگر سمعک هوشمند وایرلس اتصال سمعک های وایرلس به لوازم جانبی سمعک بدون دخالت سیم می باشد برای مثال سمعک هوشمند وایرلس قابلیت اتصال به رابط موبایل را دارد که این وسیله مکالمه با موبایل را برای کاربران سمعکی که از موبایل استفاده زیادی دارند راحت کرده و صدای مکالمه مستقیم داخل سمعک پخش می شود و نیازی به قرار دادن موبایل نزدیک گوش نیست از دیگر لوازم جانبی سمعک می توان به رابط تلوزیون میکروفن از راه دور و … اشاره کرد که میتوانید در بخش لوازم جانبی سمعک به طور کامل مطالعه فرمایید.

ردیفنوع سمعکقیمت سمعک
1آنالوگاز 1 میلیون تومان تا 2 میلیون تومان
2نیمه دیجیتالاز 2 میلیون تومان تا 3 میلیون تومان
3دیجیتالاز 3 میلیون تومان تا 5 میلیون تومان
4هوشمنداز 5 میلیون تومان تا 7 میلیون تومان
5هوشمند وایرلساز 7 میلیون تومان تا 14 میلیون

جدول قیمت سمعک بر اساس تکنولوژی

مهمترین عامل در تعیین قیمت سمعک تکنولوژِی سمعک می باشد اما عوامل دیگری مثل نوع و میزان کم شنوایی، ظاهر سمعک، دریافت یک یا دوعدد سمعک و … در قیمت سمعک تاثیر گذار می باشد.

قیمت سمعک
قیمت سمعک

تاثیر میزان و شکل کم شنوایی بر قیمت سمعک

بیمارانی که کم شنوایی شدید یا عمیق دارند از هر نوع سمعکی نمیتوانند استفاده کنند در نتیجه انتخاب آنها محدود می شود بهترین گزینه برای این افراد سمعک سوپر پاور با قابلیت انتقال فرکانسی می باشد که معمولا سمعک های سوپر پاور با قابلیت انتقال فرکانسی در انواع برند ها قیمت بالاتری دارند.

در کم شنوایی انتقالی که گوش میانی مشکل دارد انتخاب باز تری وجود دارد ولی در کم شنوایی های حسی عصبی با فرم های شیب دار انتخاب محدود می شود و بهتر است سمعک های برای این افراد تجویز شود که قیمت بالاتری نسبت به سمعک های پشت گوشی معمولی دارد.

برای اطلاعات بیشتر از گوش میانی و آناتومی آن میتوانید مقاله آن را در سایت سمعک ماندگار مطالع نمایید.

 

تاثیر سن و قیمت سمعک

سن فرد گیرنده سمعک هم میتواند تا حدی در تعیین قیمت سمعک تاثیرگزار باشد. در کودکان به علت اینکه در سن حساس زبان آموزی هستند نیاز است تا سمعکی که دریافت می کنند دارای تکنولوژِی بالایی باشد قابلیت اتصال به لوازم جانبی به خصوص میکروفن از راه دور را داشته باشد که در کلاس درس با استفاده از تکنولوژی میکروفن از راه دور نویز محیط برای کودک به حداقل میرسد و درک کودک از گفتار افزایش می یابد به طبع قیمت سمعک افزایش میابد.

در افراد کارمند و میان سال با توجه به نیاز باید سمعکی مناسب نیازمندی های آن ها انتخاب شود. در افراد مسن نیاز به تکنولوژِی خیلی پیشرفته نیست و میتواند از یک سمعک با تکنولوژی ساده تر استفاده کنند در نتیجه قیمت سمعک برای آن ها کمتر می باشد.

 

تجویز یک یا دو سمعک

در برخی بیماران نیاز است که حتما دو سمعک برای بیمار تجویز شود مثل کودکان که در سن مدرسه هستند در نتیجه به طبع قیمت سمعک افزایش خواهد یافت.

 

حدود قیمت سمعک ها در برند های مختلف

سمعک زیمنساز 5000000 تا  13000000  تومان
سمعک ویدکساز  2700000 تا  11000000  تومان
سمعک اتیکناز 2100000  تا  15000000  تومان
سمعک فوناکاز 2500000 تا  15000000  تومان
سمعک سونیکاز 2000000   تا  14000000  تومان
سمعک یونیتروناز 3000000  تا  10000000  تومان
سمعک استارکیاز  3000000 تا  14000000 تومان
سمعک اینترتوناز 1000000 تا 10000000تومان
قیمت سمعک
قیمت سمعک

بهترین قیمت سمعک چقدر است؟

پاسخ به سوال بالا به عوامل متعددی بستگی دارد، همانطور که توضیح داده شد عوامل مختلفی در تعیین قیمت سمعک موثر است. گاهی متخصص میتواند با الویت بندی کردن نیاز های بیمار و حذف آپشن های اضافه سمعک یک سمعک با آپشن های کمتر اما مناسب فرد مددجو با بهترین قیمت به بیمار عرضه کند و بیمار مجبور به پرداخت هزینه اضافی نشود در جدول زیر حداقل قیمت برای هر رده سمعک آورده شده است.

نوع سمعکقیمت
سمعک آنالوگ1000000 تومان
سمعک نیمه دیجیتال2000000 تومان
سمعک دیجیتال3000000 تومان
سمعک هوشمند500000 تومان
سمعک هوشمند وایرلس6500000 تومان

حداقل قیمت سمعک

 

سخن آخر

شما می توانید برای ارزیابی تخصصی شنوایی نوزادان و کودکان ، ارزیابی تخصصی شنوایی بزرگسالان به کلینیک سمعک ماندگار مراجعه کرده و با معاینه دقیق و تجویز پزشک برای سمعک ، سمعک مناسب خود با قیمت سمعک مناسب تهیه نمایید.

کلینیک سمعک ماندگار دارای خدماتی چون ارزیابی شنوایی و مشاوره رایگان سمعک نیز می باشد که می توانید به وسیله این خدمات بهتری سمعک را تهیه نمایید و پس از تهیه سمعک نگران خرابی آن نیز نباشید زیرا ما به خدمات تعمیرات و تنظیمات سمعک ، تعویض سمعک کارکرده فعلی با سمعک جدید را نیز ارائه میدهیم.

برای مراجعه به کلینیک ماندگار می توانید به سایت سمعک ماندگار مراجعه کرده و به از طریق نوبتدهی آنلاین و یا تماس با ما وقت قبلی بگیرید.